NL EN

Mentees

Ervaringsverhalen
Peter
Hoi, mijn naam is Peter en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer op dit moment aan het MBO en zit in mijn eerste jaar. De druk ligt hoog waardoor ik op school wel eens tegen bepaalde dingen aanloop. Maar toch gaat het sinds kort steeds beter! Ik weet beter te handelen met zaken op school en in mijn persoonlijke leven. Dit komt omdat ik sinds kort contact heb met Sandra; zij is mijn mentor. Ze is iemand die veel levenservaring heeft, wat ze met me deelt en vertelt hoe zij tegen mijn situaties aankijkt. Op deze manier leren we erg veel van elkaar. Het is allemaal erg informeel, wat zorgt voor een relaxte situatie waardoor ik me bij haar erg op mijn gemak voel.

Fatiha
Hoi, mijn naam is Fatiha en ik ben 23 jaar oud. Dit jaar studeer ik af aan de studie sociale wetenschappen op het HBO. Het is een opleiding waar ik me erg op mijn gemak voel, waar ik veel van leer en waar ik echt verder in wil. Verder heb ik ook een mentor, zijn naam is Emiel. Hij is directeur van het theater in onze stad. Hij laat me zien welke kanten ik op kan met mijn studie; ook de kanten die niet worden uitgelicht op mijn school. Hierdoor ontdek ik een andere kant van mezelf die er voor zorgt dat ik andere talenten ontwikkel. En dat allemaal naast mijn studie. Emiel laat mij andere perspectieven zien, dan die ik normaal gesproken zie. Dit geeft mij de kracht en visie, om meer te doen dan ik eerst dacht dat ik kon.

Voel jij je ook thuis in deze situaties, de situaties waarbij je meer uit jezelf wilt halen? Dan is een mentor iets voor jou! Een mentor kan iemand zijn die manager is van een autobedrijf, een oudere student aan Stenden of NHL, een medewerker bij de bank of zelfs een politieagent. Een mentor is er om mee te praten, je te inspireren bij schoolzaken, werk of persoonlijke dingen. Maar bovenal is een mentor er voor jou, iemand waar jij jezelf kan zijn. Zodat je er samen inspiratie, kennis en kracht uit kunt halen. Wat goed is voor jouw toekomst!
Mentee worden?
Denk je dat dit iets voor jou kan zijn? Neem dan contact met ons op of download het formulier hier. Je kan het formulier uitprinten en invullen en vervolgens naar ons opsturen. Zodra wij het hebben binnengekregen, nemen we contact op met jou. Hierna zorgen we er voor dat je de mentor krijgt die bij jou past.

Je kunt het formulier sturen naar:

Mentorprogramma Friesland
Postbus 45
8900 AA Leeuwarden

Max Straatsma
622e69e0c15
md46
md47
md48
nordwin