NL EN

Alumni

Ben je ooit gekoppeld geweest aan een mentor?

Weet jij hoe waardevol het hebben van een mentor is?

Wil je contact houden met studenten die je bij ons hebt leren kennen?

Word lid van ons alumni netwerk! Via linked In word je onderdeel van ons alumni netwerk en houden we je op de hoogte van onze activiteiten en netwerkbijeenkomsten.


Waarom een alumni netwerk?


MentorProgramma Friesland koppelt al 20 jaar studenten aan een mentor voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mentoring is leren van elkaar. Sinds 2017 is er een alumni platform opgericht. Doel om jongeren te stimuleren zowel met het mentorprogramma als met elkaar in contact te blijven. Ook zijn huidige mentees welkom bij de activiteiten om zo andere (jonge) alumni te treffen en kennis en ervaring met elkaar te delen.

De bijeenkomsten bieden jongeren kansen diverse vaardigheden verder te ontwikkelen, waaronder het ervaren van een sterk netwerk, kennisdeling, ervaringsverhalen en geven de activiteiten hen nieuwe inzichten voor de mentorrelatie. Ook denken we dat de activiteiten jongeren nog beter voorbereiden op een vervolgopleiding of de arbeidsmarkt. De bijeenkomsten worden altijd afgesloten met een netwerkborrel waardoor het naast leerzaam ook gezellig is!


Alumni Giving Back voorbereiding
Kick off meeting 14 november 2017

Programma
pitches door alumni:

Sakar Zarza, oud mentee en stagiair Present Promotions, studente Thorbecke Academie, kandidaat gemeenteraadsverkiezing 2017: "Standvastigheid en doorzetten"

Rene Knijpstra, oud studentmentor en mentee, nu werkzaam in onderwijs: "Studentmentoring"

Riemer Bouius, oud studentmentor en mentee, ex-ondernemer nu werkzaam voor multinational: "Het belang van een sterk netwerk en hoe doe je dat?"

Kevin Messak, oud stagiair Present Promotions, nu werkzaam en tevens kandidaat gemeenteraadsverkiezing 2017: "Stage ervaring en wat na het mbo?"

Ronde tafelgesprekken met deze alumni en enquete over toekomstige activiteiten.

Organisatie: MentorProgramma Friesland en Sakar Zarza, Rene Knijpstra, Wouter Holtrop en Riemer Bouius. Kijk hier voor een sfeerimpressie van de kick off meeting van 14 november.

Alumni hebben vaak nieuwe ideeŽn en inmiddels nieuwe ervaring opgedaan. Daarom willen je graag betrekken bij ons programma, zo zijn we o.a. benieuwd naar je feedback, kun je gastspreker worden, meedoen aan themabijeenkomsten of lid worden van het alumni bestuur. Wil je meedenken over het alumnibeleid? Meld je dan aan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en de activiteiten voor en door alumni.

nhl-stenden
md46
md47
nordwin
logo van hall