NL EN

Students Speak! donderdag 2 juli om 15.30 uur

Zoals u van ons gewend bent, sluiten wij ook dit jaar af op een bijzondere manier. Vlak voordat de zomervakantie van start gaat organiseren wij special voor u, op donderdag 2 juli a.s., een online bijeenkomst waar onze studenten centraal staan.

Students Speak!

Studenten die betrokken zijn bij onze programmas leiden de bijeenkomst. In totaal zijn er vijf tafels waaruit gekozen kan worden. Op de flyer kunt u de themas terugvinden.

We hopen op een grote opkomst, zodat onze studenten aan zoveel mogelijk mensen kunnen laten zien wat alle onderzoeksresultaten zijn en welke innovatieve instrumenten er ontwikkeld zijn de afgelopen periode. Voor u als mentoren en relaties natuurlijk een prachtige kans om met studenten in gesprek te gaan over de betreffende onderwerpen!

Aanmelden
Ook bij een online bijeenkomst is het fijn om te weten hoeveel deelnemers er zijn en wie aan welke tafel deel wil nemen. Daarom vragen we u om u aan te melden via deze link.

Ongeveer 2 dagen voor de bijeenkomst ontvangt u via het door u opgegeven e-mailadres de link naar de online bijeenkomst.

Graag tot ziens op 2 juli om 15.30 uur!


Vriendelijke groet,

MentorProgramma Friesland
Stichting VerbindMij
Schools cool
European Center of Evidence-based mentoring

terug
nhl-stenden-uas
md46
md47
nordwin
van hall larenstein