NL EN

Themabijeenkomst E-Mentoring 24 november 2020

E-mentoring
Werk zoveel mogelijk thuis en beperk het reizen, dat is de oproep die aan ons gedaan is. Hoe onderhoudt u met dit gegeven contact met uw mentee? Ziet u elkaar nog op veilige afstand, bent u overgegaan op online contact of staat de mentoring misschien zelfs even stil? Dat laatste zou jammer zijn. E-mentoring is en blijft mentoring, het is alleen een andere manier van werken.
 
Juist nu hebben veel mentees behoefte aan begeleiding: waar lopen ze tegen aan als ze hele dagen thuis moeten zitten en terug geworpen zijn op een online wereld? Hoe kunt u ervoor zorgen dat u online in contact blijft met uw mentee en dit net zo interessant blijft als fysiek?

Themabijeenkomst Anke Algera

Tijdens onze online themabijeenkomst gaan we samen met onze gastspreker, Anke Algera van Brisk Advies, in gesprek over de aanpak van digitale mentoring. Anke is al vanaf het begin betrokken bij het MentorProgramma Friesland. Anke traint en coacht mensen die hun werk beter en/of anders willen plannen en organiseren. Dat vraagt om op een andere manier naar het werk en de werkomgeving te kijken en om gedragsverandering. Als je vrijwel alleen online moet of wilt werken is dat ook nodig.

Anke haar aanpak is nuchter: zeg wat je doet en doe wat je zegt. Naast die nuchterheid is ze open en toegankelijk en geniet ze van het unieke van ieder individu. Structuur en sturing aanbrengen zit in mijn genen. Ik ben ervan overtuigd dat er geen one size fits all is als het erom gaat je werk goed te organiseren.
Anke geeft u op een interactieve manier handvatten om online mentoring tot een succes te brengen. Deze bijeenkomst is daarom ook heel geschikt voor mentoren die nieuw zijn in ons netwerk.

Meld u nu aan!
We treffen u graag online op 24 november om 15.30 uur. Schuift u ook aan? Dan ontvangen wij graag een berichtje van u!

terug
nhl-stenden-uas
md46
md47
nordwin
van hall larenstein